Продавець VIN-TIK розвиває свій бізнес на Prom.ua 10 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
1333 відгуків

тушонка в домашніх умовах

Чи Любите Ви тушонку?Я-Так .А чому б нам не приготувати тушонку будинку?В даному випадку ми будемо готувати тушонку в автоклаві з свинини.

Для цього нам потрібно такі інгредієнти:сало,свинина,сіль,лавровий лист,перець горошком,перець запашний.

Літрові банки моєму, стерилізуємо. На дно кожної банки кладемо 1 лавровий лист, 3 шт. перцю чорного горошком і 1 шт. запашного перцю. У банку ложем нарізаного кубиками сала, і потім ложем м'ясо, нарізане порційними шматочками. Банок готуємо стільки, скільки влізе в автоклав.М'ясо в банку набиваємо не туго.Зверху в кожну баночку ложем по 1 чайній ложці солі.Банки закатуємо металевими кришками і ставлять їх акуратно в автоклав.Автоклав заливаємо водою, щоб банки повністю покрилися. Закорковуємо автоклав і насосом накачуванням повітря, піднімаючи тиск 1,5 бар. Ставимо автоклав на вогонь. Коли тиск у системі підніметься до 4 бар., прикручуємо вогонь і залишаємо стерилізуватися так протягом 4 годин, стежачи за тиском.Коли час вийшов, гасимо вогонь. Автоклав Не відкриваємо !!! Поки вода не охолоне, це приблизно 12-24 години. Остиглу тушонку зберігаємо в погребі.

Приготовлена тушонка виходить дуже смачна .Шматочки м'яса не розварені,застиглі в желе.

Приємного Вам апетиту!!!

 

Інші статті

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner