Продавець VIN-TIK розвиває свій бізнес на Prom.ua 10 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
1335 відгуків

Як готувати на сковороді з дискової борони

Здрастуйте друзі! Прийшла весна, а разом з нею прийшов час коли хочеться покинути вже за зиму обридлі квартири і махнути на рибалку чи в ліс на пікнічок з великою компанією,де обов'язково захочеться з'їсти чогось смачненького з багаття! Ось тут нам і знадобиться дискова сковорода для відкритого вогню.

Починаємо готувати:

Перш ніж ми збираємося на пікнік,раджу підготувати продукти,тобто замаринувати м'ясо,

маринуємо м'ясо (на кілограм свинячих ребер додаємо 2 чайні ложки солі, чайну ложку цукру,чайну ложку оцту,пів чайної ложки кореандра меленого.Нарізаємо дві середні цибулини,перемішуємо в каструлі і накриваємо кришкою.)

Також чинимо з рибкою,краще брати карпа(1-2кг) ріжемо карпа шматками, солимо,трохи перчимо, натираємо на дрібну тертку з верху середню цибулину. Все перемішуємо в глибокій посуді і накриваємо кришкою.

Тепер ми з Вами повністю підготовлені для того що б смачно здивувати друзів на пікніку і самому поїсти смакоти з димком!

І так розлучений багаття. Встановлюємо дискову сковороду,наливаємо олію або топимо кілька шматочків свинячого сала, ріжемо помитий нечищенный картоплю скибочками 2 см і викладаємо на сковороду,смажимо на відкритому вогні до рум'яної скоринки.

Картопля готова, смажимо свинні ребра(раннє замаринованые),на вже розігріту сковороду викладаємо ребра, але намагаємося уникати потрапляння цибулі, він повинен залишитися в посуді в якій ми маринували ребра. Смажимо ребра до готовності.За тим викладаємо їх назад в посуд з рештою цибулею,накриваємо кришкою і струшуємо кілька разів для того щоб цибуля гарячі перемішався з м'ясом, після чого викладаємо м'ясо на готовий пожаренный картоплю.

У сковороду додаємо трохи олії і готуємо за рание замаринованую рибу.

Викладаємо коропа на розігріту сковороду і смажимо 5-7 хвилин на відкритому сильному вогні.В блюдо яке ми будемо викладати рибу нарізаємо дрібно, дві середні цибулини, посипаємо сіллю цукром і додаємо кілька крапель оцту, ретельно перемішуємо і викладаємо на цибулю гарячу рибу прямо зі сковороди. Короп готовий! 

Смачного друзі!!!!

СКОВОРОДУ ДИСКОВУ ВИ МОЖЕТЕ ПРИДБАТИ У НАС НА САЙТІ http://vin-tik.prom.ua/g4656303-skovoroda-dlya-otkrytogo АБО ЗА ТЕЛЕФОНОМ VIN-TIK" тел. 0972140874 тел. 0507540483

 

Інші статті

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner