Продавець VIN-TIK розвиває свій бізнес на Prom.ua 10 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
1416 відгуків

Коптильні гарячого копчення

Курка в коптильні бажаний гість.

Спочатку освоїмо копчення курки в коптильні. Якщо зробити все правильно, страва буде чудовим. Купуючи курей для копчення, зверніть увагу на їх склад. Так-так, склад курки – не тільки м'ясо. Якщо Ви раніше не помічали, що написано на етикетці упаковки, зробіть це. Вибирайте курей, з мінімальним вмістом сторонніх домішок, більше натуральних. До копчення в коптильні курку слід потримати в розсолі 4 години. Для розсолу треба в 4 літри води додати склянку солі і стільки ж цукру. Можна додати що-небудь на свій смак: вино, спеції, фруктовий сік і т. д. В якості палива краще взяти деревину дуба або фруктових дерев. Укладіть курей грудками вниз, через півтори години копчення в коптильні переверніть. Змащувати курку олією не обов'язково, вона буде залишатися вологою протягом усього часу копчення. Щоб курка в коптильні не переварилася, використовуйте термометр для м'яса. Курку пора виймати, коли температура в найтовстішій частині досягне 80 градусів, до готовності м'ясо дійде після копчення в коптильні. Якщо Ви любитель курочки з хрусткою шкіркою, можете трохи змінити процес. Коли температура всередині м'яса (не забуваємо про термометр для м'яса) досягне 60 градусів, вийміть курку і покрутіть її над відкритим вогнем. Стежте, щоб курка підсмажилася рівномірно. Пам'ятайте, що цей продукт дуже легко переварити і тим самим зіпсувати, тому при копченні курки в коптильні не допускайте перевищення температур.

 

Копчення риби в коптильні — захоплююче і смачно.

Якщо у Вас є коптильня для риби, неодмінно скористайтеся рецептами для копчення делікатесів з риби і морепродуктів. На прикладі форелі – рибі, яка заслуговує почесного уваги, розглянемо копчення риби в коптильні. Щоб добре почистити рибу, розріжте черевце від зябер до хвоста. Промийте її добре, потримати трохи в солоній воді, щоб усунути сторонні запахи. Перед тим як коптити рибу, занурте її повністю в розсіл на одну годину. Для приготування розсолу змішайте 2 склянки води, 2 столові ложки солі, приправу для риби додайте за смаком. Якщо Ви любителі нетрадиційних смаків, додайте на вибір перець, вино або соєвий соус. Після закінчення часу викладіть рибу на паперовий рушник і дайте просохнути. Використовуйте тріску дуба, вільхи або яблуні. Коптильня для риби повинна бути прогріта до 65 градусів, тільки після цього викладайте форель на решітку. При такій низькій температурі коптите рибу 25-30 хвилин, це дозволить зберегти її твердість на наступному етапі копчення. Потім підніміть температуру до 105-107 градусів. Копчення риби в коптильні може тривати годину, якщо її розмір не більше 25 див. Таким способом можна коптити будь-яку рибу. За бажанням копчену рибу можна приправити лимонним соком або часником, хоча її багатий натуральний смак не потребує доповнення. Тепер Ви знаєте, як коптити рибу. Якщо раптом у Вас з'явилося бажання придбати коптильню гарячого копчення,Ві можете звернутися по телефону 0972140874 або 0667035837. Приємного апетиту Друзі!!!

Інші статті

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner